Taller de Pastisseria

Arriba el primer taller d’pastisseria a La Unió el proper dia 9 d’octubre, aquest serà el primer d’una sèrie que tindrem durant tot el curs. En aquesta ocasió ens ensenyaran com confeccionar Lioneses – Eclairs. Recordeu proper dimecres 9 d’octubre a les 19:30, inscripcions ja obertes a la secretaria de La Unió, places limitades!!!

Mes novetats temporada 19/20

I seguim amb dues novetats més que arriben aquest temporada a la nostra entitat. Les classes de saxo per a nens i nenes a partir dels 8 anys juntament als tallers de pastisseria s’incorporen a la nostra oferta d’activitats a partir d’octubre. Per a més informació sobre les activitats recordeu que podeu dirigir-vos a info@la-unio.cat o directament a secretaria de La Unió, on també us podreu inscriure.

Novetats temporada 19/20

Que tal la tornada de les vacances, amb ganes de començar les activitats de nou? Doncs per això us presentem dues noves propostes que donaran començament a l’octubre. La primera és la volta de Gimnàstica de Manteniment que després d’un parèntesi torna com a activitat a la nostra entitat. L’altra és una novetat i és les classes de dansa infantil, que s’incorpora a les nostres activitats donant la possibilitat als més petits de que provin…