Entrades a la Venda – “El Burdel de París”

moulin rougeLa Companyia Tell, del nostre poble veí La Llagosta, ens oferirà el musical “El Burdel de París” basat en la pel·lícula musical Moulin Rouge. Aquest és el segon espectacle d’aquest cicle de teatre d’enguany a la nostra Entitat. L’actuació serà el proper dissabte 5 d’abril, a les 18 hores.

Podeu comprar ja la vostra entrada a partir del dia 25 de març, a la Secretaria de la nostra Entitat de 16 a 19 hores.  El preu de l’entrada serà de 5 € per al públic en general i de 4 € per als socis. AFORAMENT LIMITAT!

Aquesta és la història sobre un temps, sobre un lloc. Una història sobre la gent…Per damunt de tot, és una obra sobre l’amor, un amor que viurà al temps. NO US HO PERDEU!!!

2 Comments

  1. hola am dic laura soc de mollet del valles y vaig veure l`altre dia a mollet al estrene del dia 23 de abril a sala fiveller la gran actuaciò de aquest grup de teatre que am va agrada moltisim!!! la veritat i la meva pregunta es la suguent.. la propera actuaciò es a montcada y reixac y m`hagradaria sapigue cap on tinc que dirigirme per anar a l`obra de teatre perque tinc moltisimas ganes de veurala un altre vegada. quina es la direcciò per anar a montcada y reixac una vegada vaja del tren? moltisimes gracies. un petò ben fort!!.laura . gracies.

    1. Hola Laura, el lloc on es fa l’obra es a l’entitat La Unió de Mas Rampinyo (Av.Catalunya, 16-18). Si vens amb tren baixa a l’estació de Montcada-Ripollet. Un cop baixis a l’estació has de baixar pel carrer Angel Guimerà, que es el que ve recta a l’estació. Un cop al semàfor que hi ha al carrer has de girar a la dreta, pel carrer Avinguda Catalunya, que et portarà fins al teatre. Gràcies per preguntar

%d bloggers like this: