Activitats realitzades pel Club Gimnàstic La Unió

El Club Gimnàstic La Unió de Mas Rampinyo ha participat durant aquest primer trimestre de l’any 2014 en diversos Trofeigs. El 25 de gener a Montgat (Trofeo Montgat), el 16 de febrer a Sant Feliu de Llobregat (Trofeu De La Rosa) i el 16 de març a Castelldefels (Trofeo Ciutat de Castelldefels)

trofeo ciudad  montgat

foto: Club Gimnàstic (Trofeu Montgat)

En aquests trofeus van participar les gimnastes: Sheila Rogel  , Paula Blasco,  Marta Salamero , Ana Mª Gómez, Tania Palomino, Laura Martínez, Irene Crespo, Nayla Hernández, Nuria Álvarez, Marina Ribota , Andrea Granero, Maria Bello , Paula Colldemont, Marta Vazquez.

trofeo de la rosa Sant Feliutrofeo la Rosa Sant Feliu

foto: Club Gimnàstic (Trofeu de la Rosa a Sant Feliu)

Com a novetat, cal destacar que al Trofeu Montgat, va participar per primer cop la gimnasta Sheila Rogel, que es la més petita del Club amb només 6 anyets.

 trofeo montgatfoto: Club Gimnàstic (Sheila Rogel)

També cal tenir en compte el resultat obtingut pel Conjunt Alevin A amb “Aro”, una setena posició al Trofeo Ciutat de Castelldefels.

Per útlim, informem que enguany es cel·lebra a la nostra localitat la Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica. L’acte tindrà lloc el proper 26 d’abril al Pavelló Miquel Poblet. Us hi esperem perqué podem gaudir d’aquesta competició.

 

 

%d bloggers like this: