Nou espectacle de l’espai a

GOSPEL & JAZZ 20.01.2013 – 19 hores Formació:Grup Vocal Zetzània Durada de l’espectacle: 1 hora i 15 minuts Sinopsi:És una proposta per gaudir d’un concert on aquests dos estils, tan lligats en el seus orígens, es presenten en un repertori on es barregen el gospel i el jazz més clàssic modern. Aquest concert és una proposta única per fer gaudir el públic i captivar a tothom que es deixi seduir per aquests estils de música….

Dissabte, 12 Quintos de Reis a l’ateneu ABI

US informem que els propers QUINTOS seran els QUINTOS DE REIS i portaran molts regals per tots els participants, i els farem el proper DISSABTE 12 DE GENER al bar de l’Ateneu. HORARI: De 18:00 a 21:00 Si voleu passar una bona estona, apropeu-vos a l’Ateneu ABI a jugar al QUINTO. Segur que repetire-ho !!!  

Sorteig dels Regals de la campanya dels Botiguers

Aquest diumenge 13 de gener, a les 11 del matí, es celebra a la Sala d’actes de La Unió el sorteig dels Regals de la campanya COMPRAR A MONTCADA I REIXAC PER NADAL TÉ PREMI, organitzat per les Associacions de Botiguers de Mas Rampinyo, Montcada Centre, Can Sant Joan i Can Cuiàs. Durant l’acte hi haurà l’actuació del Club Gimnàstic de La Unió de Mas Rampinyo.