Canvis Festa Major 2013 – 1 de maig

Informem que la Volta Popular en Mountain Bike per Mas Rampinyo, que organitza Els Amics de la Mountain Bike de Mas Rampinyo, així com la Gimcana Popular, que organitza l’esplai Sesa, es realitzaran el dia 1 de maig. En cas que la pluja impedeixi realitzar les dues activitats quedarien suspeses. Pel que fa als actes programats pel dia 1 de maig, es celebraran en cas de pluja als dos espais coberts que disposem: la Pista…

XIV Mostra i degustació de cuina

Aquest dissabte dia 27 d’abril, dins el marc de la Fesa Major de Mas Rampinyo, el Grup d’Activitats per a la dona de La Unió, organitza la XIV Mostra i degustació de cuina. Pels qui encara no conegueu aquesta festa, es una mostra de cuina on tothom hi pot participar aportant un plat, i on després un jurat decideix 3 premis per a cada categoria (1.plat, 2.plat i postres). Us animem a tots a participar-hi….

3 x 3 Basket

L’AE Elvira-La Salle, torna a organitzar enguany un nou espectacular 3×3 de Basket al carrer, on la participació es força elevada. Creiem que l’esport ha de tenir presència a la Festa Major i aquesta es una oportunitat per tots, per gaudir i participar d’aquest torneig. Encara no us heu apuntat ???

Gimcana Familiar

El 28 d’abril, l’esplai Sesa organitza una nova edició de la ja tradicional Gimcana Familiar de Festa Major. Si voleu passar una bona estona, feu un bon equip i no dubteu de apuntar-vos.

Torneig Popular de Tennis Taula (No Federats)

El Club de Tennis Taula La Unió, organitza per primer any un Torneig Popular per tal de formentar aquest esport i perqué tothom el conegui i en pugui gaudir. Vine a practicar aquest esport que ha arrelat amb força a la nostra entitat. Inscripcions per 5 € fins el dia 19 d’abril.

Volta popular en bici per Mas Rampinyo

Per segon any consecutiu, els Amics de la Mountain Bike de Mas Rampinyo, torna a la Festa Major la Volta Popular en bici per Mas Rampinyo. Una Volta popular on tothom hi pot pendre part. Us adjuntem la inscripció per apuntar-vos-hi., abans del 25 d’abril.No hi falteu !!!

Programació de la Festa Major

Ja teniu penjada al web, tot el programa de la Festa Major d’enguany (Cliqueu al cartell). En ella hi trobareu tots els actes que farem, les botigues, entitats i establiments que hi col·laboren. Sense elles res seria possible. Els organismes oficials que donen suport, les salutacions de la nostra Alcaldessa i del nostre President, el pregó de l’any passat…. Animeu-vos que ja la tenim aquí. Doneu una ullada a la programació i reserveu-vos les dates….