Carnaval, Carnaval….

Tothom ja esta fent els darrers preparatius per a la rua de Carnaval. Enguany el nostre grup “La Unió s’engresca” participarà novament al Carnaval de Montcada i enguany participa per primer cop a la rua de Sabadell. Ja teniu la disfressa apunt ?? Vinga que encara hi sou a temps. Molta sort per a tothom, que gaudim d’aquests dies de disbauxa. Dissabte 1 de març, ens podreu veure a la Rua de Montcada i Reixac….

Monogràfic de Scrapbook

Continuen les activitats organitzades pel Grup d’activitats per a la dona. En aquesta ocassió un nou monogràfic de Scrapbook. Esperem que us animeu a participar i que tingui una bona acollida. Poder fer la inscripció, com sempre, a la secretaria de La Unió de 16 a 19 hores o bé al telefon 935644050.

Monogràfic de cuina “La Xocolata”

Us recordem que demà dijous dia 13 de febrer, tindrà lloc a la Sala de Trofeus de l’entitat un nou monogràfic de cuina. La cuinera Àngels Puntas s’endinssarà en el món de la xocolata. Vine a gaudir de la cuina !!! Fes la teva reserva a Secretaria de La Unió de 16 a 19 hores o al telf. 935644050. T’hi esperem !!!

Arriba la 3a Temporada de Espai a

La nova temporada d’Espai A ja ha començat. L’Espai A és un circuit d’arts escèniques AMATEURS creat l’any 2011 amb l’objectiu  de crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya, per tal de posar a l’abast del públic en general, produccions de qualitat dins els àmbits del Teatre, del Cant, la Dansa i  la Música, així com també potenciar i impulsar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus oferint…