Nous grups a La Unió!!!

Després de la bona acollida i l’interès que van despertar en la festa de soci, ens complau anunciar-vos que passaran a ser activitat habitual ja que la seva instructora Isabel Pellicer s’incorpora a la família de la Unió, amb moltes ganes i empenta per aquest projecte. El proper dimarts dia 3 arrenca aquesta nova proposta amb els següents horaris i grups: Grup de Brayn Gym (dia 3 classe de prova gratuïta) -Dimarts de 10: 00h…

Taller de Repostería “TRONC DE NADAL”

El proper dimecres dia 11 de desembre, tenim un nou taller de reposteria de la mà de la nostra mestra de la dolçor Angels Jornet. En aquest taller enfocat a les festa de Nadal, ens mostra com es realitza un tronc de nadal, postres ideals per lluir-nos aquestes dates. Les inscripcions ja estan obertes a secretaria, no trigueu que les places són limitadíssimes i super cotitzades !!!

Taller de “Decorhome”

Una nova proposta de taller juvenil i infantil arriba a La Unió, el proper dissabte 14 de desembre a les 16: 30h aprendrem a fer una guardiola amb la tècnica de “Decorhome”.Podeu inscriure-us a secretaria de dilluns a divendres de 16h a 19h fins al dia 5 de desembre.Preu soci: 25 € / No soci: 28 €Places limitades.