Castellers durant la Festa Major de 2012

 

La Unió és una entitat fundada l’any 1921, amb 90 anys d’història, que té una llarga trajectòria en el manteniment i en el desenvolupament de les nostres tradicions, de la cultura i del lleure.

L’entitat està oberta de dilluns a divendres de 16 a 22 hores per a que els diferents grups d’activitats puguin gaudir de les diferents sales del nostre edifici.

Tenim una sala d’actes amb calefacció per a 400 persones i 200 assegudes. Una sala polivalent i la sala de trofeus amb un annex ampliable, on s’hi poden fer xerrades, cursets, conferències, reunions, tallers, presentacions, trobades i celebracions diverses com aniversaris, bateig, comunions…

Organitzem la Festa Major des de fa molts anys (s’ha trobat un anunci de l’any 1896), també fem les festes del soci, les de Nadal i altres activitats que van canviant any rere any.

També obrim les portes a totes les entitats del poble per tenir un diàleg fluid, un invercanvi d’activitats, de maneres de fer, de pensar i d’organitzar.

L’atenció de secretaria és de 16 a 19 hores de dilluns a divendres. A l’espai “Contacte” d’aquest web hi ha més informació al respecte.