Un nou èxit de solidaritat en el nostre Festival solidari amb la Marató de TV3. La recaptació d’enguany ha estat de 2.503,79 €, recollits entre el Festival Solidari i la paradeta del Grup d’activitats per a la dona de La Unió.

Agraïm als grups i persones que heu participat en aquest Festival, acudint a la cita com a una tradició a les seves agendes. Moltes gràcies als nostres grups: Club Gimnàstic,  Grup de Ballet Dansa-Jazz Susana Arévalo i Grup d’Activitats per a la Dona.

Moltes gràcies també al Club Ball Esportiu ENDANSA, Escola de Dansa EVA NIETO, Escola de Dansa JYM’S, Grup Cirq’s Dance Studio, Emma Altadill (Playback),  Grup de Ball del Casal de la Gent Gran de Montcada, Gris Dance, Invicto’s team.

Agraïm també a tots els col•laboradors que han fet possible que aquest Festival solidari, amb la seva dotzena edició, hagi estat possible, així com a tots els qui heu vingut a posar el vostre granet de sorra particular.

La sala d’actes té un aforament limitat, així que hem intentat complir amb les normatives vigents d’evacuació i mobilitat, per això enguany hem tornat a comptar amb Protecció Civil de Montcada i Reixac als qui agraïm la seva feina i la seva col•laboració. El Festival s’ha dividit en dues parts i amb la venda anticipada d’entrades, hem evitat gairebé al 100 % els problemes d’accés de la passada edició.

Enguany també hem fet per primer cop la flashmob de la marató de TV3, on hi van participar de manera espontània prop d’un centenar de persones. Us deixem l’enllaç de La Veu de Montcada, que va fer-ne la gravació, als quals agraïm la seva presència.


Aquest és el nostre marcador final

diu molt de tu

 

Sense vosaltres res seria possible !!!

Enhorabona !!!