Els passats 30 d’abril, 1 i 2 de maig, es va celebrar la Festa Major de Mas Rampinyo d’aquest any, l’any del centenari de La Unió, en un format comprimit, sense grans actes que no estiguessin permesos per les restriccions sanitàries, però si plens de ganes de celebrar la nostra festa major, sense acostar-nos però amb la nostra gent al voltant.
Arrenquem el divendres amb el llançament de coets de la mà de Joan Siso per donar pas al tradicional pregó, un pregó que aquest any no deixaria a ningú dels assistents indiferent, un pregoó fora de sèrie de la mà del nostre ex-president i company del grup de teatre de La Unió TEA345 Jordi Escrigas. El qual va fer un recorregut per tota la seva vida vinculada a les diferents seccions de l’entitat, de les quals a format part o a estat vinculat.
Després el lliurament a la Montserrat Vilarrasa del seu guardó com a pregonera de la festa maor de l’any 2020 que no li vam poder fer lliurament en el seu moment i un homenatge a la comissió de l’any passat pel premi que van obtenir «La pandèmia no ens atura» de la federació catalana d’Ateneus en reconeixement a la festa major virtual confinada del 2020.
Per acabar la jornada de divendres, un concert acústic de la mà de Marta Rodriguez i Mireia Grau, que va posar el colofó ​​final a l’arrencada de la festa
Dissabte la tradicional missa i un xou musical infantil amb els companys de La Carpa Animaciones on els petits van poder ballar (cada un en el seu lloc) amb els seus personatges favorits a ritme de rock.
Una classe en línia de rebosteria amb la nostra mestra Àngels Jornet i la segona edició de l’open online d’escacs amb la col·laboració de el Club Escacs Mir.
La jornada de dissabte la van tancar els nostres amics i ja gairebé de la família Cafe Trio, que un any més ens van oferir un concert ple de màgia, tradició, elegància i sobretot bona música.
I arribem a diumenge amb la Contacontes «Un conte al sac» que va fer la delícia dels més petits que eren a la sala, amb les seves narracions plenes de màgia dels contes.
Durant tot el dia vam tenir la botifarrada online, on cadascú des de casa es podia cuinar les botifarres, fer-nos arribar la foto i fer un donatiu a la web a favor de Caritas Montcada.
Per tancar els actes, ens van acompanyar Jordi Sans & The Souls, que amb el seu show «Jazz Noir» ens van transportar a l’epoca de cinema negre en clau de jazz.
Moltíssimes gràcies a tots els assistents, mil perdons a aquells que per tema d’aforament es van quedar fora i animar a tots aquells que vulguin a formar part de la comissió de festa major de Mas Rampinyo, una comissió que necessita gent nova perquè contra més siguin mes es podrà fer ja mes llocs poden arribar, estigueu atents a la convocatòria i no deixeu passés l’oportunitat de de formar part d’ella.