El passat dia 25 d’abril va tenir lloc l’acte inaugural de l’centenari de l’entitat, va ser un acte simbòlic a causa de les circumstàncies sanitàries en què ens trobem, però no podíem deixar de celebrar encara que fos en format reduït l’aniversari de La Unió.


Va tenir lloc el descobriment de la placa de l’centenari al vestíbul de l’entitat, els parlaments del nostre president Francisco Javier Aguado, la representant de la Federació d’Ateneus de Catalunya Pilar Firmes i l’alcaldessa de Montcada i Reixac Laura Campos.


Durant l’acte l’ajuntament de Montcada i Reixac mitjançant l’alcaldessa va fer entrega d’una làmina original de Joan Capella a l’entitat.
Per finalitzar vam tenir un petit concert de violí i violoncel, a càrrec de 2 músics locals: Joan Riera i Séyédou-Joan Diallo Jaén.

Moltíssimes gràcies a tots els assistents, mil disculpes als que no vau poder per tema d’aforament de la sala i només desitjar poder veure’ns al setembre i donar inici a la programació dels actes que tenim previstos per celebrar el nostre centenari.

Fotografies per: Fidel Casajuana Manent, Montcada Comunicació i La Unió de Mas Rampinyo.

Video cortesia de Montcada Comunicació