Un nou éxit de solidaritat en el nostre Festival solidari amb la Marató de TV3. La recaptació d’enguany ha estat de 2.578,20 €, recollits a les 12 hores nocturnes de Tennis Taula, el Festival Solidari i la paradeta del Grup d’activitats per a la dona de La Unió.

Agraïm als grups que heu participat en aquest Festival, uns acudint a la cita com una tradició a les seves agendes i d’altres que ho van fer per primer cop, com persones que ho han fet a títol individual, tot serveix… tot suma #nodegenera. Moltes gràcies als nostres grups: Club gimnàstic, Club Tennis Taula i Grup d’Activitats per a la Dona.

Moltes gràcies també al Club Ball Esportiu ENDANSA, Escola de Dansa EVA NIETO, Escola de Dansa JYM’S, CirQs Dance Studio, New Dance Style, Grupo de Baile ICARUS (Cerdanyola del  Vallès), Manuel y Ainoa (Salsa), Ballet Flamenco Triana, Emma  Altadill (Playback), Barto Lopera (Versions) i La Combinación Perfecta (Rap).

Agraïm també a tots els col·laboradors que han fet possible que aquest Festival solidari, amb la seva ja desena edició, hagi estat possible, així com a tots els qui heu vingut a possar el vostre granet de sorra particular.

El marcador de l’any passat va ser de 2103,54 €, així que la cifra ha estat superada amb 474,66 €. Enorabona a tots !!!

Aquest es el nóstre marcador particular de @la_marato :

2.578,20 €

marato