tamborinadaEl proper diumenge 2 de juny, tindrà lloc al Parc de la Ciutadella de Barcelona, la 36a Tamborinada. Un acte organitzat per la Fundació La Roda i on la nostra entitat hi participarà com a voluntaris en l’organització.

La Fundació La Roda va ser creada a l’any 2003 i es hereva de l’associació La Roda nascuda el febrer de 1977 de la unió de 7 entitats de Barcelona. El principal objectiu de l’associació originaria era lluitar contra les mancances culturals de la ciutat en el camp del lleure infantil i juvenil i difondre la llengua, la cultura i les tradicions del país. L’associació La Roda programava espectacles, activitats culturals, organitza la primera Tamborinada i participa a les Festes de la Mercè i al Grec. A finals del mateix any, 60 entitats de Barcelona ja s’han adherit al projecte i es rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Actualment, La Fundació La Roda programa més de 300 activitats l’any i està formada per 77 entitats infantils, juvenils i culturals de tot Catalunya, que treballen en barris de trenta-una poblacions amb el repte d’afavorir la cohesió social.

Més informació a www.fundaciolaroda.cat

Si teniu ganes de passar una bona estona, aneu aquest diumenge al Parc de la Ciutadella a viure la TAMBORINADA 2013