El passat 16 i 17 d’octubre es van dur a terme els actes centrals del centenari.
Dissabte donava inici amb la inauguració de l’exposició 100 anys fent Unió, on fins al dia 21 de novembre podem veure a través de fotografies i objectes la. història de l’entitat i els seus grups.
Deprés va arribar el sopar de gala amb mes de 160 assistents, on es va retre homenatge als expresidents i socis d’honor de l’entitat. Una gala plena d’emoció i records, conduïda magistralment per Pep Callau.
I ja el diumenge per a finalitzar, l’obra de teatre «Mas Rampinyo, un dinar de festa major» del grup de teatre de La Unió Tea345. L’obra ens transporta cap a moments que tots hem viscut en major o menor mesura (no podem fer spoilers jejeje) però que no deixa a ningú indiferent. La cercavila i el concurs de bicicletes guarnides, s’han ajornat al 28 de novembre degut a les mesures sanitàries vigents en aquell moment.
Esperem que gaudíssiu tant com nosaltres d’aquest cap de setmana màgic i esperem veure-us a tots en els actes que han d’arribar.

Mes endavant estarà disponible tot el reportatge fotogràfic realitzat per Pere de Lamo, al qual li donem les gràcies per immortalitzar la gala de principi a fi i com no, als companys del cos de protecció civil que una vegada mes van estar tota la nit donant cobertura a l’esdeveniment.