El Club Gimnàstic La Unió de Mas Rampinyo ha participat durant aquest primer trimestre de l’any 2014 en diversos Trofeigs. El 25 de gener a Montgat (Trofeo Montgat), el 16 de febrer a Sant Feliu de Llobregat (Trofeu De La Rosa) i el 16 de març a Castelldefels (Trofeo Ciutat de Castelldefels)

trofeo ciudad  montgat

foto: Club Gimnàstic (Trofeu Montgat)

En aquests trofeus van participar les gimnastes: Sheila Rogel  , Paula Blasco,  Marta Salamero , Ana Mª Gómez, Tania Palomino, Laura Martínez, Irene Crespo, Nayla Hernández, Nuria Álvarez, Marina Ribota , Andrea Granero, Maria Bello , Paula Colldemont, Marta Vazquez.

trofeo de la rosa Sant Feliutrofeo la Rosa Sant Feliu

foto: Club Gimnàstic (Trofeu de la Rosa a Sant Feliu)

Com a novetat, cal destacar que al Trofeu Montgat, va participar per primer cop la gimnasta Sheila Rogel, que es la més petita del Club amb només 6 anyets.

 trofeo montgatfoto: Club Gimnàstic (Sheila Rogel)

També cal tenir en compte el resultat obtingut pel Conjunt Alevin A amb «Aro», una setena posició al Trofeo Ciutat de Castelldefels.

Per útlim, informem que enguany es cel·lebra a la nostra localitat la Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica. L’acte tindrà lloc el proper 26 d’abril al Pavelló Miquel Poblet. Us hi esperem perqué podem gaudir d’aquesta competició.