Amics i amigues, ja ha arribat l´època més màgica de l´any i abans que vingui la Carey a fer el concert de Nadal a la sala d´actes, us volem presentar els actes que tenim previstos per a aquestes dates.
Comencem les activitats el proper dilluns 4 de desembre, on durem a terme l’encesa de llums de la façana de l’entitat, per a la qual comptarem amb l’actuació del grup de dansa de La Unió i la cantada de nadales a càrrec de Marta i Mariona .
Seguim el dia 14 amb un nou taller de l’aula de cuina a càrrec d’Àngels Jornet i el taller “Dolços de nadal amb xocolata”.
El diumenge 17 tenim una nova edició del festival solidari per La Marato de TV3 amb la participació de les escoles del municipi Grisdances Territori Musical i Jym’s Studio, a més de la paradeta solidària de manualitats del grup de la dona de La Unió que estarà tot el matí a la porta de l’entitat, també podeu col·laborar fent els vostres donatius a través del nostre web a la «FILA 0».
Una nova edició del concurs de postals i ja en van tretze, arriba el divendres 22 de desembre a les 19h, on es lliuraran els premis de cada categoria als participants, podeu consultar les bases a la web.
El dissabte 23, de 17h a 21h ens visiten el Tió i el Pare Noel de La Unió, que com cada any rebran els i les més petites de les cases, si no us sabeu la cançó del tió, correu a aprendre-la que si no s’enfada. Recordeu també fer la carta per lliurar-la al Pare Noel quan el visiteu a casa seva.
Sense adonar-nos arribem a l’últim dia de l’any i per acomiadar-nos amb tots els luxes, que millor que sopar tots junts i després del raïm, festa fins a la matinada!!!
Any nou, noves il·lusions, desitjos i objectius a complir, per això el millor és escriure’ls en una carta i lliurar-la al patge reial el dia 3 de gener perquè les lliuri a les seves majestats els Reis Mags d’Orient. Però abans de 17h a 19h podrem fer el nostre fanalet per anar a buscar-lo cap a les 20h a l’estació de Montcada-Ripollet i tornar junts per l’Avinguda Catalunya cap a La Unió, per lliurar-li les nostres cartes.
L’aula de cuina té un cost de 5€ per als no socis i podeu fer la inscripció per endavant ja que les places són limitades.
Per fi d’any, si voleu venir a sopar heu de treure les entrades per endavant. En cas que només vingueu a la festa de després del raïm, podeu treure l’entrada a taquilla el mateix dia, així que tinguem les entrades disponibles ho comunicarem.
Esperem que gaudiu de totes les activitats que hem preparat.
Ens veiem al nadal de La Unió.