Ja ha arribat el dia que tant i tant hem esperat: l’inici dels actes de commemoració del Centenari de La Unió. Qui ho anava a dir, fa uns mesos, que per fi aconseguiríem donar el tret de sortida a la celebració d’aquest esdeveniment tan important.

Així que, som-hi!!!

Començarem el proper dissabte 18 de setembre, a les 18 h, a la Sala d’Actes, amb la PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS DEL CENTENARI, a càrrec de Jordi Escrigas.

– Benvinguda del President de La Unió Francisco Javier Aguado

– Presentació de l’Acròstic del Centenari, a càrrec d’Elisa Riera

– Presentació del Capgròs del Centenari, a càrrec de Mercè Escursell

– Projecció de l’Espot del Centenari, a càrrec de Pol Jordà

– Estrena de la cançó del Centenari, a càrrec de Mariona Grau i Marta Rodríguez

A continuació, a la Sala del Soci, es farà la inauguració de l’exposició fotogràfica: “PUNTS DE VISTA”, realitzada per diversos fotògrafs de Mas Rampinyo

Seguirem el diumenge 19 de setembre, a les 11 h, amb un espectacle infantil gratuït a la Sala d’Actes, a càrrec de “ELS COLORAINES”. I per finalitzar el primer cap de setmana d’activitats, a les 12 h, davant de La Unió, hi haurà sardanes amb la “COBLA NOVA VALLÈS”, que interpretarà entre d’altres, la sardana “La Unió de Mas Rampinyo”, de Jaume Cristau.

Esperem comptar amb vosaltres!!!

NOTA: Tant l’acte de presentació com l’espectacle infantil, requereixen reserva prèvia, que podeu fer clicant al següent enllaç: