Doncs ja som aquí, per fi hem arribat a l’últim dia d’aquest estrany, singular i molt, molt dur any.

Hem patit, hem plorat, hem hagut d’acomiadar-nos de molts i, a d’altres ni hem pogut dir-los adéu, però sempre seran amb nosaltres.

Malgrat tot, també hem après a fer valer les petites coses que tenim, hem conegut veïns i veïnes que teníem davant mateix, a donar valor als professionals de la nostra sanitat, als professionals dels serveis essencials del dia a dia, a donar suport al comerç de proximitat i al sector de l’hostaleria, a la cultura i a l’esport, a les reunions virtuals, a fer servir les mascaretes, els gels desinfectants, a ventilar les estàncies, a fer tot el que fèiem però adaptat a les mesures pertinents.

Hem perdut més del que hem guanyat, de ben segur, però no ens queda un altre remei que continuar endavant per tots i esperar que arribi per fi el final d’aquesta situació.

Nosaltres, juntament amb les nostres seccions i comissions hem intentat fer, en la mesura de les nostres possibilitats, que aquest any, almenys des de la vessant cultural, social i esportiva tinguéssiu una certa normalitat, malgrat que de vegades ens ha estat impossible.

Des del 1921 La Unió ha estat fent barri i aquest 2021, l’entitat arriba als cent anys. Ara més que mai és el moment perquè tots fem pinya i puguem seguir gaudint d’ella, una entitat oberta a tota la població, sigui sòcia o no, i que necessita el vostre recolzament.

Teatre, dansa, aula de música, gimnàstica rítmica, gimnàstica de manteniment, grup de la dona, tennis taula, tallers, monogràfics de cuina, carnaval, Festa Major de Mas rampinyo, Fira Estiu, revetlla de Sant Joan, festes del soci, Halloween, Tió de La Unió, el Pare Noel, sopar de Cap d’Any, patge reial, Fira Reis, concerts, obres de teatre i moltes, moltes més coses a les que no donem valor i que no volem que es perdin.

Apropeu-vos a La Unió a fer les activitats que us oferim o a proposar les vostres, a viure les festes populars, a donar un cop de mà, continuem fent barri entre tots, continuem fent Mas Rampinyo, feu-vos socis de La Unió, ara més que mai us necessitem!!!

Bon any nou a tots i a totes, i que puguem continuar gaudint junts.