El proper cap de setmana tenim un bon grapat d’activitats per a tothom. Començarem el divendres 21 amb l’Assemblea General de Socis. Una cita anual obligada i on s’informa als socis de la trajectoria anual i el soci te la oportunitat d’expressar les seves opinions.

El dia 22 de juny, a les 16 hores i al Pavelló Miquel Poblet, torna l’Exhibició de Gimnàstica Rítmica, un acte ja tradicional a la nostra agenda anual. Un bon grapat de gimnastes ens faran gaudir amb exercicis de molta qualitat i amb la mostra de tot el que han aprés durant aquest any. Tot això de la mà del Club Gimnàstic de La Unió, que es qui s’encarrega de l’organització.

Continuem el dia 23 de juny amb dues activitats més. Al matí, al Passatge Felip Pedrell (Mas Duran), de 10:30 a 14:00 vine a gaudir del FIRA ESTIU.

FIRA ESTIU 2013

Activitats diverses per tota la mainada… Inflables, tallers de circ, tallers diversos. A les 12 h. Actuació del grup Els Farsants i fi de festa amb el canó d’escuma. No us perdeu !!!

Per acabar la jornada, a la nit i a l’Avinguda Catalunya, celebració de la Revetlla de Sant Joan. Taules i cadires a la vostra disposició per si voleu venir a sopar. Bar amb preus populars i música per a ballar. Ambient familiar !!!

sant joan 2013