El passat divendres 22 d’abril va tenir lloc a la sala d’actes de l’entitat, la cerimònia de lliurament dels premis de literatura i poesia 2022, on els guanyadors de les diferents categories van poder recollir els premis atorgats a les seves obres, inclosa la menció especial de poesia.
Des de l’entitat volem agrair al jurat format per Jordi Relat gerent de la Farmàcia el Punt, Maria Rosa Borras regidora de cultura de l’Ajuntament de Montcada, Agustina Garcia i Francisco Javier Aguado components de la junta de l’entitat, el treball realitzat a la seleccion de les obres que no ha estat facil.
Per descomptat a tots els participants per la qualitat dels seus treballs que el van posar molt difícil, a la junta de l’entitat per l’organització, a Farmàcia el Punt per la col·laboració i el suport, però també als assistents a la gala.
Estem molt contents de la participació en aquesta primera edició i de l’ambient viscut durant tota la cerimònia malgrat les petites «fallades» que vam tenir, prometem que si hi ha més edicions ho farem millor.
Volem animar a tots a participar en noves edicions del concurs i seguiu posant-ho difícil al jurat amb el vostre talent.
Aquí us deixem el llistat de les obres guanyadores i una foto dels premiats.
Moltes gràcies i esperem veure’ns el proper any.

-SOCIS-

Infantil Literatura: BLANQUITA, MORRITOS I L’OCEA MAGIC  de Paula Lopéz

Adult Literatura: “EL GRAN CANVI DE LA MEL”  de Emma Altadill Escrigas

Adult Poesia: “FORA DE TEMPS”  de Elisa Riera

-GENERAL-

Infantil Literatura: “AMICS DE VERITAT” de Laura de Haro Fornés

Juvenil Poesia: ¨LA MEVA TERRA¨ de Claudia Lopéz

Adult Poesia: “DONA’M LA MA” de Anna Maria Casanovas Català

Adult Literatura: “UNA TAULA ENLLA” de Joan Hosta Balenyà

-MENCIÓ ESPECIAL  MIQUEL ALCON DE POESIA-

L’OMBRA DE LA GAVINA de Antoni Escrigas