logo_programa_normal

Un any més La Unió organitza activitats per col·laborar amb la Marato de TV3, enguany dedicada a les malaltíes del cor. Començarem el proper 6 de desembre, amb les 10 hores solidàries de Tennis Taula de 20 a 6 hores, donant el tret de sortida a les activitats que organitza La Unió per aquest motiu. No deixeu de col·laborar per una bona causa, amb un donatiu mínim de 5 € i passar una bona estona entre tots els participants.

Seguim el dimarts 9 de desembre amb una «Conferència Divulgativa», que es portarà a terme a la Sala de trofeus – 1 Pis a les 19:45 h.

Per acabar, el diumenge 14 de desembre, portarem a terme el ja tradicional Festival Solidari. L’acte començarà a les 10:00 del matí. Enguany comptarem amb la paradeta del Grup d’activitats per a la Dona i les actuacions del Club Gimnàstic , el Grup de Ballet-Dansa-Jazz Susana Arévalo, Club de Balls de Saló Invicto, tots tres de La Unió. També hi participaran l’Escola de Dansa Eva Nieto, Club de Ball Esportiu Endansa, l’Emma Altadill, Cirq’s Dance Studio, Escola de Dansa Jym’s, Grisdance, Cor Eòlia de Barcelona i el Grup de Ball del Casal de la Gent Gran de Montcada.

Per motius de seguretat, us informem que l’aforament serà limitat i es tancarà la Sala quan estigui plena (a mida que vagin sortint, podran anar entrant). Es cobrarà una entrada mínima de 2€ com a donatiu, igual que l’any passat. Vine i Col·labora !!!