El dia 3 de juny el Club Gimnàstic La Unió va participar en el II Trofeu Summer, celebrat a Vilanova del camí, on va obtenir diferents podis: Sheila Rogel: 1a en benjamí A, Lucia Pin: 3a en Infantil B, Núria Álvarez: 3a en Infantil A, i els Conjunts Aleví B i l’Infantil B, tots dos han quedat en segona posició.

El dia 4 de juny va ser la final nacional a Girona, on les dues gimnastes classificades del club (Núria Álvarez, en categoria infantil, i la benjamina Sheila Rogel) van acabar ambdues en 11a posició.

Les dues Gimnastes van fer una molt bona representació del Club a la final de Catalunya.

Us recordem que el dia 11 de juny es farà el Festival de Fi de Curs al Pavelló Miquel Poblet a les 18 h.