El proper diumenge 25 de novembre a les 19 hores, tindrà lloc a la sala d’actes de la nostra entitat un nou espectacle de l’espai a. En aquesta ocassió la DANSA ens l’oferirà l’Agrupació Mediterrània Dansa de Figueres.

L’espectacle BRUIXES ens portarà fins el s.XV on l’amistat de dues joves es veurà amenaçada a causa del seu origen que marcarà el destí de Violant, de família noble i el d’Isolda, hereva d’una saviesa popular que la converteix en remeira, guaridora, però també… bruixa.

Violant, de família noble i amb un destí marcat per un contracte matrimonial i la necessitat d’un hereu, i Isolda, una pagesa que recull una herència de saviesa popular que la converteix en una astuta remeiera i guaridora, creuen els seus destins per formar una amistat que supera tot entrebanc.

«BRUIXES» mostra la força i la màgia de dues amigues enfrontades a una època on l’habilitat i el coneixement podien ser l’excusa per ser cremat a la foguera.

El nou espectacle de Mediterrània Dansa juga i experimenta amb la dansa d’arrel i la fusiona, en aquesta ocasió, amb l’art de la màgia. Lluny de pretendre distorsionar les coreografies i la música originals, la nostra visió renovada dels seus aspectes més importants, ens permet transmetre una història de ficció que podria ser, perquè no, part d’alguna de les nombroses històries reals que es relaten al nostre país.

Mediterrània Dansa presenta amb «BRUIXES» una posada en escena fidel a la nostra visió atractiva i innovadora de la cultura popular.