El passat dia 5 de maig, es va celebrar el IV Trofeig de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Sabadell, en el qual va participar el Club Gimnàstic La Unió

El conjunt aleví d’iniciació va quedar en 2a posició i la gimnasta Ana Mª Gomez va quedar en 1a posició en la categoria Cadet Nivell A (Aro).

També hi va participar el conjunt benjamí d’iniciació i les gimnastes de Nivell A amb aparells:  Tania Palomino , Marina Ribota, Laura Martínez , Irene crespo, Yaiza Rodríguez, y Claudia Vila.

IMG-20130512-WA0019

Per altra banda, el diumenge 12 de maig es va celebrar a Montmeló la Primera Fase del Torneig Barcelona Comarques, on el Club Gimnàstic La Unió va participar amb les següents gimnastes:

– Nuria Álvarez (Benjamí Iniciació) – 3a classificada.

– Nayala Hernández (Aleví Iniciació) – 3a classificada.

– Claudia Vila (Juvenil Nivell A – Aro) es va classificar per a la final, que es celebrarà el proper 16 de juny a Cardedeu.

També van participar en el torneig: Andrea Granero, Tania Palomino, Marina Ribota, Laura Martínez, Irene Crespo, Yaiza Rodríguez  y Ana Mª Gómez.