El proper dissabte 23 de desembre, a les 11.15 h, la companyia Vergés ens representarà a La Unió de Mas Rampinyo una obra de titelles d’ambientació
nadalenca, molt divertida, en què sempre hi ha la complicitat i la participació del públic. Aquest espectacle és gratuït gràcies a la cessió de La Roda.

En aquesta obra de titelles d’arrel tradicional, on dos nens van amb els seus pares a veure els tradicionals Pastorets, es treballen les cançons, les dites populars i les tradicions del Nadal.

Els dos personatges, tot just acabada la representació dels Pastorets, visiten la seva àvia i li expliquen els moments més divertits de l’obra. Sense que cap dels dos nens sospitin res, la seva àvia els té preparada una sorpresa: els fa cagar el tió i després els canta nadales. Malgrat l’alegria del moment, les coses empitjoraran quan aparegui en escena el titella Banyeta, un dimoni que no vol que es cantin nadales.

És un conte de putxinel·lis interactiu, fresc i divertit, on els nens i nenes animen constantment als seus personatges i on els crits i les rialles es barregen amb els somriures dels adults, en un espectacle entranyable i participatiu, que es desenvolupa a un ritme trepidant.

Us esperem!