Volem presentar-vos els esdeveniments i activitats que des de l’entitat i les seves seccions tenim preparades per a vosaltres aquest mes de març.
Comencem el dimecres dia 2 amb una nova jornada de l’Aula de Cuina infantil amb Pol Puntas i la recepta de Postres saludables per als petits de 8 a 12 anys.
Seguim el diumenge dia 6 amb el festival de circ del Club Gimnàstica Rítmica La Unió, que ens trasllada a través de tots els seus grups, a un món d’il·lusió i acrobàcies dins de la carpa instal·lada per a l’ocasió.
El dijous dia 10 tenim Aula de Cuina amb Àngels Jornet i la recepta del pastís de xocolata sense farina, per a xuclar-se els dits!!!
Diumenge 13 tenim teatre a càrrec de la Jove Finestra Estrabica i la seva obra «Nit de Reis», un joc d’amors no correspost, on la bogeria i la diversió estan assegurades
Dissabte 19 ultima jornada de lliga regular a casa per a dos dels equips del Club Tennis Taula La Unió, vine’t a animar als nostres equips.
I el diumenge 20 tenim teatre familiar amb l’obra «Contes del Món» de les germanes Baldufa, que compartiran amb el públic tres històries que han conegut rondant pel món i esbrinaran amb els seus companys d’aventures el missatge que s’hi amaga darrere, recomanada de 3 a 10 anys.
Esperem que us agradi la programació que tenim preparada i veure’ns en algun d’ells.
Moltíssimes gràcies.

*Les entrades per als esdeveniments que la requereixin les podeu treure a través de la web o en l’app del mòbil.
Si teniu algun problema amb els accessos per a treure les entrades o de l’app, envieu-nos un email a info@la-unio.cat i de seguida que puguem us contestem.