wazi cartell MAS RAMPINYOEl proper dia 30 de novembre a les 17 h, a la Sala d’Actes de la nostra Entitat, La companyia CIA TOONS presentarà “Wazi. Les màgiques aventures d’un jove caçador”. Espectacle familiar, totalmentgratuït, adreçat als més menuts de la casa, basat en un conte de tradició oral Africà.

Us en fem cinc cèntims:
“En Wazi és un jove caçador que ho va aprendre tot de l’avi Jhapondo, qui abans de morir, li va fer prometre, que mai, mai, menjaria fruita dels arbres de la dreta del camí. Però un dia, tornant de caçar amb el seu gos, en Paciència, la temptació és massa forta i després de provar aquesta fruita deliciosa, emergeix d’un somni misteriós, amb un secret misteriós que ningú no pot descobrir; un secret que l’allunyarà del món dels humans, per endinsar-se en el món dels animals i en la profunditat de la selva.”

Perquè Wazi? Wazi és un conte tradicional, però no ho és a la nostra cultura. Tot i així té uns clars valors perfectament adaptables a la nostra societat, el respecte a la natura, a la família, a les normes…
Així doncs, la intenció no és exclusivament l’entreteniment, sinó compartir amb els petits espectadors el que ens ha ensenyat aquest conte. A més a més, com a companyia de teatre infantil i juvenil volen formar nous consumidors de cultura a través d’un espectacle dinàmic, divertit i didàctic. No us ho perdeu!!!