1er Torneig Escolar Escacs

Amics dels Escacs

El diumenge 21 de maig de 2023, la Unió de Mas Rampinyo organitzarà i acollirà el Primer Torneig Escolar d’escacs per a nens de fins a 12 anys a la sala d’actes (Avda. Catalunya, 16).

Es preveu una participació de més de 50 escolars de tota la comarca. La inscripció té un cost de 10€ i es pot abonar el mateix dia del torneig.

Per inscriure’s, cal posar-se en contacte amb l’organització, per telèfon o whatsapp, al número 627.83.31.33 o enviant un correu electrònic a escolaescacslaunio@gmail.com o omplint el formulari de Google https://forms.gle/MWK7iECgvoGHUamX8

Es realitzarà un torneig d’adults amb partides ràpides de 5 minuts, obert als pares dels escolars i altres socis i jugadors del barri.

A més, hi haurà 2 trofeus per a les categories en les edats de Sub12, Sub10 i Sub8. Cada jugador participant en el torneig escolar rebrà un obsequi en reconeixement del seu esforç i dedicació.

Aquest Primer Torneig Escolar volem que sigui una oportunitat per les famílies per fomentar l’aprenentatge, l’esportivitat i la diversió pels seus fills, en un ambient distès i amigable. Els participants podran gaudir d’una jornada en família plena d’aprenentatge i diversió.

No us ho penseu més i inscriviu-vos al torneig! A més, convideu amics i familiars a participar en aquesta jornada d’escacs memorable. Aquest esdeveniment és una gran oportunitat per a descobrir i estimar aquest esport, per a fer nous amics i per a gaudir d’un dia en família ple d’activitats, aprenentatge i diversió.

Recordeu contactar amb l’organització al telèfon o WhatsApp 627.83.31.33, enviant un correu electrònic a escolaescacslaunio@gmail.com o també omplint el formulari de Google https://forms.gle/MWK7iECgvoGHUamX8

No deixeu passar aquesta gran oportunitat i apunteu-vos aviat, ja que les places són limitades.

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *