WEYDANCE 2

Benvinguts a la segona edició de WEYDance, el Workshop Express Your Dance! Un esdeveniment únic i emocionant que combina diferents metodologies per al ball, l’expressió corporal i que compta amb preus especials per als socis de La Unió.

Organitzat per Vibra On, WEYDance ofereix una jornada plena de diversió i aprenentatge. Imagina un dia sencer dedicat al ball, on podràs submergir-te en diferents estils i descobrir la teva passió pel moviment. La pista de ball t’està esperant!

La jornada comença al matí amb una obertura especial a les 9.30, seguida per l’inici de l’esdeveniment a les 10.15. L’adrenalina s’elevarà mentre et submergeixes en classes i tallers impartits pels millors professionals del sector. L’hora del menjar, de 13.00 a 15.30, et permetrà recarregar energies i compartir les teves experiències amb altres amants del ball.

A la tarda, a partir de les 15.30, tornarem a la pista amb més intensitat, portant les teves habilitats i el teu entusiasme al següent nivell. No importa si ets principiant o expert, hi ha opcions per a tots els nivells. Pots triar participar durant tot el dia o unir-te a les classes i tallers que més t’atreguin.

En aquesta edició, comptem amb una al·lucinant masterclass de Vibra On®️ i una emocionant masterclass de Zumba Fitness®️. A més, podràs gaudir de les vibracions i la llibertat del Estaticdance, descobrir el teu poder i sensualitat en el taller de Sexy Urban, i submergir-te en els ritmes contagiosos del Dancehall. Però això no és tot! La masterclass interactiva de WEYDance et portarà a una experiència única i et permetrà formar part d’una història en moviment juntament amb altres assistents.

No perdis l’oportunitat de participar en aquest esdeveniment inoblidable i ser part de la vibrant comunitat de WEYDance. Vine i desferma la teva passió pel ball!

Ens veiem en la pista de ball de WEYDance!

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *