Estimats i estimades,

És un plaer per a nosaltres presentar-vos un any més la programació de la Festa Major de Mas Rampinyo 2024.
Us presentem un seguit d’actes i activitats que abasten -o hem intentat que així sigui- tot el que creiem que ha de tenir una festa major de Mas Rampinyo:
Cultura, esports, música, tradicions, gastronomia, comèdia, màgia, tallers infantils i molt més! Tot ho trobareu a les pàgines del programa d’enguany, sense oblidar-nos del concurs de balcons i aparadors guarnits i del concurs a la millor tapa de Mas Rampinyo.
Dintre de les novetats d’enguany, la nit jove de dissabte que es farà a la pista coberta de l’Elvira Cuyàs; la pedalada popular, la masterclass de ioga i el conte infantil al parc de la Llacuna diumenge 28 al matí; i l’escape room infantil de dilluns 29, entre d’altres.
En els propers dies podreu trobar el programa als comerços del barri i també a les nostres xarxes @fmmasrampinyo i @uniomasrampinyo, anirem desgranant els actes dia per dia perquè tingueu tota la informació necessària.
A més, si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través de les xarxes, email, telèfon
De moment ja podeu anar traient les vostres entrades o fer les inscripcions dels actes que més us agradin, que després no us quedeu sense lloc!!
Només desitjar-vos una molt bona Festa Major i esperem trobar-nos totes i tots als carrers.
Visca la Festa Major de Mas Rampinyo!!!

Comissió de Festa Major de Mas Rampinyo.

Feu click a la imatge per accedir a la pàgina de

Festa Major de Mas Rampinyo 2024