BASES I CONCURS DE PATINETS I BICICLETES GUARNIDES FM DE MAS RAMPINYO 2023

Objecte: El concurs de patinets i bicicletes guarnides s’organitza dins dels actes de la Festa Major de Mas Rampinyo. La seva finalitat serà desfilar a la cercavila que se celebrarà el dia 30 d’abril a les 11.30 hores.

Participants: El concurs està adreçat a persones de qualsevol edat. Els participants menors de 6 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Premis: Es concediran dos premis, un per a patinets i un altre per a bicicletes.

Inscripcions: S’haurà d’enviar un mail amb nom i cognoms, edat i telèfon (si és una persona menor, també s’hauran de donar les dades de la persona adulta que l’acompanyarà) a l’adreça de correu electrònic festamajor@la-unio.cat amb l’assumpte I CONCURS DE PATINETS I BICICLETES GUARNIDES – FESTA MAJOR DE MAS RAMPINYO.

Termini: Dia 21 d’abril de 2023.

Jurat: El jurat estarà format per 3 persones de l’organització. La decisió del jurat serà inapel·lable.

Normativa: El mínim de participants per posar en marxa el concurs serà de 8 bicicletes o patinets. Caldrà obeir en tot moment les indicacions que facin els membres de l’organització i els cossos deseguretat. El fet d’inscriure’s comporta la total acceptació d’aquestes bases.

BASES II CONCURS DE CUINA PETIT XEF FESTA MAJOR DE MAS RAMPINYO 2023

Objecte: El concurs de cuina Petit Xef es convoca dins dels actes de la Festa Major de Mas Rampinyo. Els i les xefs cuinaran la recepta que els ensenyarà la Sílvia Talavera i després presentaran les elaboracions al jurat perquè vagi deliberant els guanyadors de cada categoria.

Participants: El concurs està adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys i de 13 a 16 anys.

Premis: Es concediran dos premis, un per a cada categoria d’edat.

Inscripcions: S’haurà d’inscriure a través del web i després enviar un mail amb el nom, cognoms, edat i telèfon de contacte (també s’hauran de donar les dades del pare/mare o tutor) del participant, a l’ adreça de correu electrònic festamajor@la-unio.cat amb l’assumpte Concurs Petit Xef.

Termini: Fins 1 h abans s’acceptaran inscripcions o fins que s’esgotin les places.

Jurat: El jurat estarà format per components de l’organització. La decisió del jurat serà inapel·lable.

Normativa: El mínim de participants per posar en marxa el concurs haurà de ser suficient per poder dur a terme les dues categories. Caldrà obeir en tot moment les indicacions que faci l’organització. El fet d’inscriure’s comporta la total acceptació d’aquestes bases.

I CONCURS MILLOR TAPA FESTA MAJOR DE MAS RAMPINYO

Del 24 d’abril a l’1 de maig, els bars i restaurants participants tindran a un preu de 4 € la tapa que han triat per a presentar com la millor tapa de Festa Major.
Feu la ruta per tots ells per provar les seves elaboracions i així després poder puntuar acadascuna d’elles a través del web.
El bar o restaurant guanyador obtindrà el guardó a la millor tapa de Festa Major de Mas Rampinyo 2023.

PARTICIPANTS:

Bar Peña — Av. Catalunya, 61

Menjar és un plaer — Carrer Can Gran, 18

La Mercè y punto — Av. Europa s/n enfront núm. 6

Centric — Carrer Anselm Clavé, 28

El Punt de la i — Av. d’Europa, 9

El Raconet de les Tapes — Ctra. de Ripollet, 8

El Racó de Mas Rampinyo — Carrer Santa Fe, 26

Triana’s — Carrer Lleida, 33

La Torradeta — Rambla dels Països Catalans, 45

Montse Pa — Carrer d’Alacant, 20

Festival — Carrer Salvador Dalí, 11

BASES DEL CONCURS DE GUARNIMENT DE BALCONS i FINESTRES DE FM MAS RAMPINYO 2023

Com participar-hi:

1- Segueix el compte de @fmmasrampinyo.

2- Fes una foto del teu balcó o finestra i puja-la al teu compte etiquetant @fmmasrampinyo i usant el hashtag #concursfmmasrampinyo.

3- Tens de temps fins al dia 24 a les 23 h per pujar-hi la foto.

4- Els balcons o finestres han d’estar enllestits el 24 d’abril a les 14 h com a molt tard, i hauran de romandre exposats com a mínim fins al dia 1 de maig a les 22 h.

5- L’organització escollirà les 10 millors fotografies.

6- Les 10 fotografies seleccionades es publicaran al nostre perfil.

7- El públic serà l’encarregat d’escollir la guanyadora mitjançant votació a la publicació.

8- La guanyadora serà publicada a les xarxes i el dia 1 de maig a les 13 h se li lliurarà el premi dins de la matinal d’activitats que tindrà lloc a l’Av. Catalunya.

9- Els participants cedeixen el dret de les fotografies per al seu ús i difusió als canals i mitjans que creen corresponents a l’organització, sense dret a rebre cap tipus de compensació.

10- La participació al concurs suposa l’acceptació de les bases íntegrament. La Comissió de FM Mas Rampinyo es reserva el dret a modificar les condicions del concurs dins del termini de participació i fins i tot anul·lar-lo sempre que es produeixi una causa justificada.

 

NOTES I PILOTES FESTA MAJOR 2023

Es prega màxima puntualitat a tots els actes. Tots els actes són amb aforament limitat i caldrà comprar les entrades, a partir del dia 20 de març, al web www.la-unio.cat No s’hi podran reservar més de 5 entrades. Per rebre més informació sobre la Festa Major, podeu enviar un correu electrònic a info@la-unio.cat o bé visitar el web de La Unió www.la-unio.cat.

En cas de pluja, els actes de la matinal al carrer, del dilluns 1 de maig, es duran a terme a la Pista Coberta de l’Escola Elvira Cuyàs (C. Sol, s/n). L’entrada s’efectuarà pel carrer del Sol. Les altres portes no seran accessibles. L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol acte per motius imprevistos. Podeu compartir les vostres fotografies i seguir-nos a través de les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i TikTok (@fmmasrampinyo) Etiqueteu-nos amb #FMMASRAMPINYO