NOTES I PILOTES

Es prega màxima puntualitat a tots els actes. 

Tots els actes són amb aforament limitat i caldrà comprar les entrades al web www.la-unio.cat No es podran reservar més de 5 entrades.

Per rebre més informació sobre la Festa Major, podeu enviar un correu electrònic a info@la-unio.cat o bé visitar el web de La Unió www.la-unio.cat

En cas de pluja, els actes de la matinal al carrer, del dimecres 1 de maig, es duran a terme a la Pista Coberta de l’Escola Elvira Cuyàs (C. Sol, s/n). L’entrada s’efectuarà pel carrer del Sol. Les altres portes no seran accessibles.

L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol acte per motius imprevistos. 

Podeu compartir les vostres fotografies i seguir-nos a través de les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i TikTok (@fmmasrampinyo) etiqueteu-nos amb #FMMASRAMPINYO

II CONCURS MILLOR TAPA FM MAS RAMPINYO 2024 DEL 19 D’ABRIL A L’1 DE MAIG

Per poder votar per cada tapa i participar en el sorteig d’un tastet de l’establiment guanyador, hauràs d’emplenar la papereta que et lliuraran als establiments partipants, un cop hi hagis demanat la tapa.

Només és vàlid un vot per persona a cada local i només es comptabilitzaran i hi participaran aquelles paperetes degudament emplenades.

En finalitzar el període de votació, es farà el recompte i l’establiment guanyador serà aquell que obtingui la major puntuació entre la votació popular (60%) i la del jurat de l’organizació (40%).

El guanyador o guanyadora del públic participant, sortirà d’un sorteig entre totes les votacions, essent escollida a l’atzar.

II CONCURS APARADORS I BALCONS GUARNITS FESTA MAJOR 2024

Del 22 d’abril a l’1 de maig guarneix el teu balcó o aparador (si tens un negoci) amb temàtica de festa major per donar color als carrers de Mas Rampinyo durant aquest dies festius.
Fes-ne una foto i puja-la al teu instagram amb l’etiqueta #concursfmmasrampinyo24 i participa en l’elecció de la millor decoració.
Pot participar-hi qualsevol veí, veïna o comerç de la zona de Mas Rampinyo (Nucli Antic, Mas Duran, Montcada Nova, Can Pomada i Pla d’en Coll).
El jurat de l’organització triarà les deu millors que seran publicades a les nostres xarxes (@fmmasrampinyo). D’aquestes deu sortirà la guanyadora de cada categoria mitjançant el vot del jurat.
La guanyadora serà publicada a les xarxes i tindrà un obsequi que li serà entregat per l’organització.

BASES III CONCURS DE CUINA PETIT XEF FESTA MAJOR DE MAS RAMPINYO 2024

Objecte: El concurs de cuina Petit Xef es convoca dins dels actes de la Festa Major de Mas Rampinyo. Els i les xefs cuinaran la recepta que els ensenyarà la Pilar Ruíz i després presentaran les elaboracions al jurat perquè vagi deliberant els guanyadors de cada categoria.

Participants: El concurs està adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys i de 13 a 16 anys.

Premis: Es concediran dos premis, un per a cada categoria d’edat.

Inscripcions: S’haurà d’inscriure a través del web.

Termini: Fins 1 h abans s’acceptaran inscripcions o fins que s’esgotin les places.

Jurat: El jurat estarà format per components de l’organització. La decisió del jurat serà inapel·lable.

Normativa: El mínim de participants per posar en marxa el concurs haurà de ser suficient per poder dur a terme les dues categories. Caldrà obeir en tot moment les indicacions que faci l’organització. El fet d’inscriure’s comporta la total acceptació d’aquestes bases.