El tercer cap de setmana d’octubre, dies 18 i 19, tenim previst fer les tradicionals Festes del Soci. Enguany us hem preparat el següent programa:

Dissabte 18 d’octubre

A les 10 h. ESMORZAR AVIS/NÉTS AMB ESPECTACLE SORPRESA (cal reservar abans del dia 14 d’octubre).

CARTELL PLAYBACKS 2014A les 12:30 h. VII FESTIVAL DE PLAYBACKS (cal apuntar-se abans del 16 d’octubre).

 

 

 

A les 16 h. OPEN TENNIS TAULA FESTES DEL SOCI, Exclusiu per a socis. Categories Infantils i Sèniors. S’haurà de confirmar la inscripció 30 minuts abans de l’inici. Organitza: Club Tennis Taula La Unió.

imgresA les 21 h. FESTA TEMÀTICA – “L’OEST A LA UNIÓ”. Vine disfressat i fem un “jo poso” (sopar per a compartir).

 

 

 

juan breaA les 23 h. MONOLOGUISTA JUAN BREA i DJ. Hi haurà servei de Bar a preus populars. Entrada gratuïta per a socis i 3 € els no socis.


 

 

Diumenge 19 d’octubre

A les 11 h. Partits de lliga del Club Tennis Taula La Unió. L’equip de 3a “A” Grup 3, jugarà contra el CTT Els Amics de Terrassa “B”, i al mateix temps l’equip de 2a “A” Grup 1, jugarà el seu partit contra el Foment Martinenc. 


SOPAR IDIOTESA les 18 h. TEATRE, el grup “Dinàmics” de Barcelona ens oferirà l’obra “EL SOPAR DELS IDIOTES”, una divertida comèdia que ens farà passar una estona molt agradable. L’entrada general serà de 5 € i els socis 4 €.


Totes les inscripcions es realitzaran a la Secretaria, de dilluns a divendres de 16 a 19 h o bé a través del correu electrònic de La Unió: info@la-unio.cat