Volguts i benvolgudes socis i sòcies,
És per a nosaltres un plaer poder presentar-vos les festes del soci 2023.
Hem intentat elaborar un seguit d’activitats per a tots els públics i demanem disculpes per endavant si no hem arribat a alguna cosa.
Enguany i després dels vostres suggeriments, hem obert alguns esdeveniments al públic, els quals estan indicats en el programa d’activitats.
Arrenquem el divendres amb una interessant xerrada a càrrec de Rosa Victory, Neurologopeda i Terapeuta, amb el titul «Qui Cuida al Cuidador» sobre com millorar la qualitat de vida dels personis cuidadors no professionals, que estiguin a càrrec de persones en situació de dependència.
Seguirem amb la «Vibraon Fluor Party», on els professors Fede i Andres ens faran moure’ns i suar de valent entre llums de colors. Per a acabar continuem amb «DJ Tony» que ens tindrà ballant fins a la matinada envoltats de llums fluor per tots costats, tindrem servei de bar durant la nit i no us oblideu de venir amb la vostra roba fluorescent!!!
Arrenquem el dissabte amb el tradicional torneig de tennis de taula al qual enguany se li afegeix la nostra escola d’escacs amb un altre torneig. Durant el matí, però en un altre aula, la nostra estimadíssima Angels Jornet ens ensenyarà a fer un deliciós milfulls amb profiterols.
Ja a la nit el sopar dels socis/as (recordeu fer la reserva del vostre menú en la web) acompanyats de l’espectacle d’improvisació de «The Impro-sibles» i acabarem la nit amb els nostres amics i els seus verisiones «Els Confina2 Band», durant el xou i el concert comptarem amb servei de bar.
I el diumenge per a finalitzar les festes que millor que fer un vermut tots junts per a parlar i conèixer-nos, acompanyats per la musica de «Due Music».
Esperem que siguin tot el possible del vostre grat.
Recordeu que els socis deveis retirar les vostres invitacions a través de la web o l’app de l’entitat i els no socis que vulguin venir als actes previstos, han de comprar la seva entrada també en la web de l’entitat.