El diumenge 13 de desembre, a partir de les 10 del matí, comptarem amb la paradeta del Grup d’Activitats per a la Dona de La Unió, i a la Sala d’Actes començarà el Festival Solidari «La Unió amb la Marató de TV3», dedicada a «Diabetis i Obesitat».Festival Solidari «La Unió amb la Marató de TV3»

La novetat d’aquesta edició és la venda d’entrades anticipades. Es faran 2 Festivals, un de 10 a 11.30 h i l’altre de 12.30 a 14 h. Cada Grup actuarà només en 1 dels Festivals. Per motius de seguretat no es podrà entrar ni sortir de la sala mentre hi hagin actuacions i a la mitja part es desallotjarà la Sala. El preu d’entrada a cada Festival serà de 2 € i hi haurà una fila 0 per si es volen fer donatius.

Els dies 9, 10 i 11 de desembre es posaran a la venda 200 entrades per a cada un dels Festivals, que es podran comprar a la Secretaria de l’Entitat, de 16 a 19 h.

Enguany hi participen: Escola de Dansa Eva Nieto, Gris Dance, C.B.E. ENDANSA, Grup Dansa-Jazz de La Unió i Emma Altadill, que actuaran al 1r Festival i al segon, Club Gimnàstic La Unió, Escola de Dansa JYM’s, Casal de la Gent Gran de Montcada i Reixac, Cirqs Dance Studio i INVICTO.

Aporta el teu donatiu a la Marató de TV3! Us hi esperem!!!

festival marató tv3-01