El proper diumenge 18 de desembre, se celebrarà el tradicional Festival Solidari de La Unió amb la Marató de TV3.

Enguany, des de La Unió donàvem per fet que el Festival es faria al Teatre Municipal, tal i com es va acordar en una reunió mantinguda el passat mes de desembre amb tècnics, Regidora de Cultura i Alcaldessa de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, però no serà així.

A mitjans de novembre ens vam assabentar, per sorpresa, que hi havia un altre esdeveniment programat el mateix dia, per la qual cosa, vam demanar explicacions ja que no en sabíem res. Finalment, el motiu que ens han donat, per no cedir-nos el Teatre, és que hi ha problemes econòmics al consistori i que no s’ha sol.licitat pel procediment habitual.

Així que tornarem a celebrar el festival a les nostres instal·lacions, malgrat el problema d’aforament que això ens suposa.

A partir de les 10.00 del matí, comptarem amb la paradeta del Grup d’Activitats per a la Dona i, a la Sala d’Actes de La Unió, començarà el Festival Solidari «La Unió amb la Marató de TV3», dedicada a «L’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques».

Es faran 2 Festivals, un a les 10.00 h amb la participació de l’Escola de Dansa Eva Nieto, Club de Ball Esportiu Endansa, Escola de Dansa Grisdance i Club Gimnàstic La Unió. I l’altre, a les 12.30 h, amb la participació del grup de Dansa Jazz Susana Arévalo de La Unió, Escola de Dansa JYM’S, Escola CIRQ’S, Club Gimnàstic La Unió i Emma Altadill.

Els dies 14, 15 i 16 de desembre es posaran a la venda les entrades per a cada un dels Festivals, que es podran comprar a la Secretaria de l'Entitat, de 16 a 19 h. El preu de l’entrada a cada Festival serà de 2 € (que es donarà íntegrament a La Marató de TV3) a La Unió i hi haurà una fila 0 per si es volen fer donatius.

Aporta el teu donatiu a la Marató de TV3! T’hi esperem!!!