La Unió de Mas Rampinyo, organitza un any mes el festival solidari per a la Marató de TV3, que en aquesta edició va dedicat a la COVID-19.

Volem agrair especialment aquest any per la situació que estem vivint la predisposició de les escoles de ball i arts escèniques del municipi per la seva participacion a més de la nostra secció de gimnàstica rítmica i el grup de la dona de La Unió.
I a tots els col·laboradors que faran possible el correcte desenvolupament de festival amb amb totes les garanties necessàries.

Aquest any per garantir les mesures de seguretat indicades per les autoritats de tots les persones que participen, tindrem un aforament molt reduït i que anirà destinat als grups participants, amb la qual cosa no tindrem entrades a la venda per assistir a festival.

Per això llancem aquesta fira 0, perquè aquells que volgueu col·laborar com cada any però no podeu assistir a festival, feu la vostra aportació.

La tradicional parada de manualitats de el grup de la dona, aquest any tampoc serà possible, però si tindrà lloc la rifa per a la cobrellit de patchwork que confeccionen expressament cada any pel festival.
El sorteig tindrà lloc durant l’actuació de la secció de rítmica el mateix dia 13 de desembre.
Els numeros per a la rifa solidària de la vànova es poden comprar a la botiga «Somnis de Patchwork» a l’avinguda Catalunya o els dilluns a La Unió de 16: 00h a 20: 00h (trucar a el timbre de la sala de trofeus.)

Moltíssimes gràcies.

Podeu comprar les vostres entrades solidàries fent click aqui.