La Unió de Mas Rampinyo amb la participació de les escoles de ball i arts escèniques del municipi,el proper 19 de desembre, organitza un any mes el festival solidari per a la Marató de TV3, que en aquesta edició va dedicat a la Salut Mental.

De nou col·laboren al festival, Gris Dance Territori Musical, Cirq’s Dance Studio, Jym’s Studio, Escola de Ball Endansa Eva Nieto, els grups de La Unió Gimnàstica Ritmica La Unió, Dansa Jazz Endansa Susana Arevalo i el Grup d’Activitas per La Dona De La Unió, a més del grup de Playbacks de la Gent Gran i les actuacions musicals de Marta Rodriguez, Ivan Rodríguez, Ramon Castillo i Kilian Noise.

Les entrades per al festival estan assignades als participants i no es posaran a la venda tret que en algun dels passis quedin seients lliures, cosa que de succeir es comunicaria amb antelació.

Per això llancem la fira 0, perquè aquells que vulgueu col·laborar com cada any però no podeu assistir a festival, feu la vostra aportació, podreu accedir per mitjà de la secció de venda d’entrades de la web.

També comptarem amb la paradeta de manualitats del Grup de la Dona i el seu tradicional sorteig del cobrellit de patchwork, els números del qual podreu començar a comprar en breu i el mateix dia del festival si queden disponibles.

Entre tots sumem més!!!