El passat diumenge 18 de juny, l’Aula de música va realitzar el concert de final de curs 22/23 on vam poder comprovar de primera mà els avenços dels alumnes durant el curs i després gaudir d’un piscolabis per a tots els presents. A més en aquesta ocasió van estar acompanyats del grup infantil de l’escola de Ballet-Jazz que s’ha format aquest curs i que realitzo una petita exposició perquè també veiéssim la feina que fan.
A la tarda al pavelló municipal Miquel Poblet, vam tenir el festival de fi de curs 22/32 del Club Gimnastic La Unió, on més d’un centenar de gimnastes van fer vibrar d’emocion als presents amb els seus exercicis coregrafiats, a més de l’actuació del grup de papis que com sempre va desprendre tones d’energia i bon rotllo.
Gràcies a tots i totes els components per deixar-nos un any més veure la vostra feina.
Des de l’entitat volem ressaltar la figura de les professores i professor de l’Aula de Musica, de l’escola de Ballet-Jazz i de les entrenadores del Club Gimnastic La Unió per la feina que fan durant l’any amb els alumnes i l’esforç per preparar-los festivals i concerts, és un orgull comptar amb tan bona gent a la nostra entitat.
I per als que vulgueu començar en alguna d’aquestes activitats ja estan obertes les inscripcions per al curs 23/24, no trigueu que s’omplen les places.

Us deixem els vídeos del Concert de l’Aula de Musica i el ball final de tots els participants del fetival de Gimnàstica Ritmica, a la galeria de la web podreu trobar fotografies de tots dos.

Salutacions i ens veiem al setembre.