Avui arriben les Majestats els Reis Mags amb la seva cavalcada a Montcada per portar els regals a tots els petits i no tan petits que esperem amb il·lusió la seva arribada.
Però el passat diumenge dia 2, vam tenir l’honor de rebre el Patge Reial a La Unió, al qual vam anar a rebre com és tradició a casa nostra a l’estació de tren, per després acompanyar-lo fins a la nostra seu amb La Banda de Trompetes i Tambors de La Unió que van amenitzar tot el recorregut amb la seva música, els Amics dels Classics de Montcada i Reixac que van escortar amb els seus vehicles al cotxe també dels amics on estava el Patge saludant i el cos de Policia Local que van vigilar en tot moment per la seguretat durant el recorregut.
Dins van poder donar la carta al Patge perquè se les faci arribar a les seves majestats i en sortir van tenir una bona xocolata calenta perquè encara fos més dolça la vetllada.
Moltes gràcies a La Banda, Amics dels classics, Policia Local, Mestres xocolaters Joan i Paco i tots els col·laboradors per fer-ne una tarda/nit especial una vegada més.
El proper any esperem poder reprendre les activitats ajornades en aquesta ocasió per la situació sanitària com són el tradicional taller de fanalets i els jocs infantils entre altres activitats.

📸 Fidel Casajuana

📸 La Unió de Mas Rampinyo