Grup Ramana Ioga

Responsable: Esperanza

Segueix-nos!

Contacta’ns!

ramanayoga22@hotmail.com

Hatha Ioga

Esperanza és, practicant i instructora de Hatha Ioga. Formada a l’escola Ioga Síntesis de Julián Peragón i amb el certificat de professionalitat d’Instrucció en ioga de la Generalitat de Catalunya.

El Ioga és abans de res presència, presència d’ànim i d’esperit. Les postures físiques són en última instància un trampolí per a fer una millor interiorització, per a adonar-se del mateix acte de viure i la seva transcendència

El Hatha Ioga és el Ioga del cos físic, es una pràctica ideal per aprendre els fonaments de les postures de ioga basada en la escolta del propi cos, l’important no és la postura final sinó el procés delicat que ens acosta a ella. Practicar una postura és afavorir la sensibilització del nostre cos, el diàleg respectuós amb els seus límits, la paciència per a deixar anar les tensions profundes i l’obertura a la presència que la mateixa postura convida.

Són classes adequades per tot tipus de persones que volen gaudir de la suavitat i els beneficis del ioga.

Informació:

Secretaria de La Unió
De dll. a dv. de 16 a 19 h.
Tel. 93 564 62 27

Hatha Ioga

Esperanza us convida a provar una classe i experimentar que pots confiar en les tècniques de ioga i benestar acuradament preservades que permetran que el nostre «prana» o energia vital circuli lliurement, generant benestar i equilibri i com aplicar-les a la vida quotidiana, la qual cosa donarà com a resultat la plenitud, benestar emocional, físic, mental i espiritual.

Horaris

Hatha Ioga:

-Matins: Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 7h a 8h.

-Tardas: Dimarts i dimecres de 20h a 21:15h.

Ioga en cadira:

Dimarts i dijous de 17h a 18h