I un any més només us podem donar a tots i totes per haver creuat la porta d’entrada a aquesta bogeria el passat dissabte 28 d’octubre.
Gràcies per fer que aquest passatge del terror valgui la pena, gràcies per donar valor a una idea que ja fa 3 anys que prenc forma i que cada edició és més boja i alhora complicada de dur a terme, gràcies de tot cor, sense la vostra participació això no tindria sentit.
Però sobretot gràcies a Ester per ser el cap al capdavant de tot això any rere any, el passatge del terror de La Unió és el teu fill i no hi ha res més satisfactori que veure com es fa gran.
Gràcies a tot l’equip de maquillatge, decoració, vestuari, so i llums per donar vida a tot això i per la vostra implicació cada vegada més gran.
I com no gràcies a aquests actors, tots voluntaris que van aconseguir treure els millors ensurts d’aquells i aquelles que es van atrevir a creuar la porta d’entrada.
Us deixem amb algunes fotos del «Circ de les bèsties», podeu seguir el compte oficial a @passatgedelterrorlaunio i també a @uniomasrampinyo.
I ara sí, fins al proper any perquè
EL PASSATGE DEL TERROR DE LA UNIÓ TORNARÀ, O NO….