Cartell exposició ateneusL’exposició Catalunya, terra d’ateneus és un recorregut a través del teixit ateneístic de Catalunya, fent un repàs als seus gairebé 200 anys d’història, tot destacant-ne els valors inherents a la tradició ateneística, les persones que n’han estat els principals artífexs i els llocs on aquesta tradició ha arrelat amb més força. La Federació d’Ateneus de Catalunya va crear-la amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que durant gairebé dos segles han dut a terme les entitats culturals sense ànim de lucre catalanes.

El dia 7 d’octubre a les 19:30 a l’Auditori Municipal, es presentarà aquesta exposició amb la presència dels ateneus locals: La Unió de Mas Rampinyo i l’Ateneu ABI. L’exposició es organitzada per la Federació d’Ateneus de Catalunya conjuntament amb l’Ajuntament de Montcada i Reixac i les dues entitats. La podreu veure fins el dia 2 de novembre.

La Federació d’Ateneus de Catalunya va crear la mostra amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que durant dos segles han dut a terme les entitats culturals sense ànim de lucre catalanes. El Museu d’Història de Catalunya va ser el primer espai on es va poder veure l’exposició que va començar a itinerar per diferents ciutats de Catalunya l’any passat.

Més informació: Federació d’ateneus