«KBARRET», és l’espectacle de Teatre que inaugurarà la 5a temporada d’Espai A a La Unió de Mas Rampinyo, el diumenge 21 de febrer a les 18 h. L’espectacle, a càrrec del Grup de Teatre Filagarsa, té una durada de 105 minuts.

Enguany, les entrades van numerades i els preus són: 10 € al públic i 8 € al Soci. Com a novetat, hi ha un preu especial de 5 € per als nens de 10 a 16 anys.

Si no voleu fer cua a la «taquilla», podeu comprar la vostra entrada anticipada a la Secretaria de La Unió, de dilluns a divendres de 16 a 19 hores o per internet.

«Kbarret és un local de varietés on un elenc de 6 artistes donen vida a infinitat de personatges. Encapçalats per Madame Kiss, la «jefa» del local, trobarem a Eros, el mestre de cerimònies, a la Glamourosa Rubí, a la seductora Gata Maula, l’humor de Sinatra i a la nova estrella La Trepa.

Junts formen una gran família. I com succeeix en la majoria d’elles hi trobarem friccions, gelosia i enveges. L’èxit i la fama són un preuat tresor de llums de neó, on aquests, sovint, ens enceguen i no ens deixen veure l’abisme que hi ha al darrera del fracàs. Molt pocs estan preparats per assumir-ho.

Dins el local cada nit escenifiquen una historieta. En aquesta ocasió us presentaran la història de Roxie Hart. Passió, crims, enganys i jazz, molt de Jazz.»

Cal destacar que el Grup de Teatre Filagarsa van ser guanyadors absoluts del Concurs de Teatre Amateur de Piera amb els següents guardons: Primer premi de Votació Popular, Presentació escènica, Millor direcció, Millor grup, Millor actor i actriu protagonista i Millor actriu de repartiment. NO US HO PERDEU!

TEATRE