La setmana passada ens vam assabentar d’una bona notícia, Núria Álvarez que forma part de La Unió des del 2010, es entrenadora de la secció de gimnàstica rítmica i també a estat esportista de la mateixa, aconseguia una de les 4 millors notes en el municipi de la selectivitat, Núria a cursat els seus estudis en el INS Montserrat Miro.
Moltíssimes felicitats de part de l’entitat.
Ara us deixem amb unes preguntes que li hem fet, perquè ens digués com a estat, com a compaginat les dues facetes i que els diria als que en un futur es trobessin en la seva situació.

1- Moltes felicitats pels teus resultats acadèmics, a estat difícil?
– Ha estat força complicat i no només per a mi sinó també per a tots aquells que han estudiat batxillerat aquests dos últims anys a causa de la situació actual. A banda d’això, el resultat que he obtingut no ha estat fàcil d’aconseguir, ha requerit molt esforç, constància, insistència i sacrifici.

2- Com és compaginar l’esport amb els estudis?
– Porto des de ben petita compaginant els estudis amb l’esport i l’estudi d’un idioma estranger. Per aquest motiu, no se m’ha fet tan difícil, simplement ha estat tenir una bona organització des d’un principi.
No obstant això, l’any passat vaig haver de deixar la rítmica pel simple fet que, a la mateixa vegada era entrenadora de el club i no disposava de tant de temps.

3- Què els diries als esportistes que veuen impossible compaginar esport i estudis perquè segueixin endavant i no abandonin?
– Com ja he dit abans, una bona organització és essencial per poder portar tot a terme. Durant les hores d’estudi es necessiten descansos per tenir el cap clar i, sens dubte, l’esport és una bona elecció per a això. Animo a tots aquells esportistes que segueixin dedicant-se al que els fa feliços ja que poden aconseguir tot el que es proposin.