Aquesta temporada, La Unió estrena «Petits Unió». Una programació estable durant tot l’any, per als més petits de casa, amb una tarifa única per espectacle de 3 € els socis i 4 € al públic en general. Des de la Junta Directiva, creiem que es tracta d’una aposta de programació on el públic familiar pot trobar en l’entitat un espai de referència per a espectacles infantils.

Encetarem el «Petits Unió» el 5 de març a les 12 h amb l’obra «No tinc Por», de la companyia Tanaka Teatre. Una dolça història per descobrir tot el que té de bo la nit. Viurem la primera nit que en Pere dorm sol. És hora d’anar a llit i en Pere té por del silenci de l’habitació, de la tempesta, de la foscor i del monstre que hi ha dins de l’armari. La Lluna, la seva amiga, inventarà històries i jocs per ajudar-lo a enfrontar-se i vèncer aquestes pors. Junts descobriran que la nit té moltes coses extraordinàries i que amb el poder de la imaginació podem canviar, fins i tot, els nostres malsons.

«No tinc Por» és una experiència divertida i propera, on tots ens hi veurem reflectits. Una història que pretén ser un ajut per als més petits per aprendre a dormir i per als grans per acompanyar-los en aquesta difícil aventura. L’aventura d’anar a dormir.

Aquest espectacle en concret te l’aforament limitat. Es posaran a la venda les entrades anticipades a partir del 20 de febrer, a la secretaria de La Unió, de 16 a 19 h. Esperem que amb aquest primer espectacle iniciem una programació plena de bons moments familiars a l’entitat.