El passat dissabte 18 de setembre, vam tenir a la sala d’actes de l’entitat, la presentació dels actes del centenari, els quals es desenvoluparan des del passat setembre fins a desembre de 2021.
Durant la cerimònia presentada per Jordi Escrigas, vam tenir l’ocasió de conèixer més en profunditat com es van a realitzar els actes i com hem de fer per poder participar-hi.
Durant la gala també es va agrair la col·laboració de les diferents institucions i empreses que col·laboren en els actes.
També hi hagué moments especials com la presentació de l’acròstic realitzat per Elisa Riera, la nova imatge de l’escut de l’entitat a càrrec de Jordi Pont, el capgròs del centenari realitza’t per la Mercè Escursell, l’espot del centenari fet per Pol Jordà i la cançó del centenari composta, escrita i interpretada per Mariona Grau i Marta Rodriguez.

En finalitzar la gala va tenir lloc la inauguració de l’exposició «PUNTS DE VISTA», amb fotografias de 13 fotògrafs de Mas Rampinyo a la sala de trofeus de l’entitat.

Diumenge 19 vam tenir el xou infantil amb «ELS COLORAINES», que va fer que els més petits ballaran i riguessin una bona estona.

Per a finalitzar, vam poder gaudir d’una sessió de sardanes amb la cobla «NOVA VALLES», que entre altres peces ens va tocar la creació de Jaume Cristau «La Unió de Mas Rampinyo».

A continuació us deixem la programació de tots els actes fins el desembre, així com el recull d’imatges d’aquell cap de setmana.