Diumenge dia 16 d’abril a la sala d’actes, vam tindre la presentació del llibre «100 Anys 100 Unió» que donava per tancats els actes de celebració del centenari de l’entitat.
El llibre ha estat elaborat per Fidel Casajuana, M. Carme Escrigas, Lluís Armengol, Jordi Escrigas i Anna M. Vila i recull els 100 anys de l’entitat amb especial presència dels últims 25.
Per a poder elaborar aquest volum, la comissió del llibre ha visualitzat més de 3000 fotografies a part de fer un treball de recerca d’informació molt important.

La portada del llibre ha estat a càrrec de Cristina Jordà, que forma part del grup de teatre tea345 de La Unió i ha creat una meravella d’obra plena de colors, alegria i molta «Unió». La Cristina ens ha regalat el quadre original per a l’entitat i per descomptat tindrà un espai a La Unió on tothom pugui gaudir-ne d’ell.
També han participat en el llibre el president de l’Associació Cultural Montcada Francesc López, que ha realitzat el pròleg i l’historiador montcadenc Xavier Colomé amb un capítol sobre la nostra història.

L’acte va comptar amb l’actuació musical de Marta Rodríguez i Mariona Grau, que entre altres cançons ens van tornar a interpretar «La Màgia de La Unió», cançó que elles mateixes van crear per celebrar l’efemèride de l’entitat.
I menció a part per al Fidel Casajuna que va exercir magistralment de mestre de cerimònies fent dallo més amè i brillant la gala.Volem donar les gràcies a les prop de 200 que persones que es van apropar per acompanyar-nos en aquesta presentació a més de les autoritats i entitats presents, la sala lluïa preciosa amb la vostra presència tal com es mereix una ocasió com aquesta. 

Us deixem unes fotografies maquíssimes obra de Berta Barcons, a la qual li donem també les gràcies per plasmar en imatges l’acte.
El llibre es pot adquirir a la secretaria de l’entitat de dilluns a dijous de 16h a 19h, a la fira de Sant Jordi el pròxim diumenge 23 d’abril al carrer Major i durant els dies de festa major de Mas Rampinyo 28, 29, 30 d’abril i 1 de maig, sempre que no s’esgotin abans.

Desitgem de tot cor que us agradés la presentació i per descomptat us esperem a tots a la presentació del volum del 125 aniversari.
Moltíssimes gràcies a tots per fer això possible.

Tots #somunió tots #somfamilia.