Un nou éxit de solidaritat en el nostre Festival solidari amb la Marató de TV3. La recaptació d’enguany ha estat de 3.532,70 €, recollits a les 10 hores nocturnes de Tennis Taula, el Festival Solidari i la paradeta del Grup d’activitats per a la dona de La Unió.

Agraïm als grups que heu participat en aquest Festival, uns acudint a la cita com una tradició a les seves agendes i d’altres que ho van fer per primer cop, com persones que ho han fet a títol individual, tot serveix… tot suma #nodegenera. Moltes gràcies als nostres grups: Club gimnàstic, Club Tennis Taula, Club Balls de Saló INVICTO, Grup de Ballet Dansa-Jazz Susana Arévalo i Grup d’Activitats per a la Dona.

Moltes gràcies també al Club Ball Esportiu ENDANSA, Escola de Dansa EVA NIETO, Escola de Dansa JYM’S, Grup CirQs Dance Studio, Emma  Altadill (Playback), La Juani i el Rafa del Grup de Ball del Casal de la Gent Gran de Montcada, Cor de Musicals Eólia de Barcelona i Gris Dance.

Agraïm també a tots els col·laboradors que han fet possible que aquest Festival solidari, amb la seva onzena edició, hagi estat possible, així com a tots els qui heu vingut a possar el vostre granet de sorra particular.

La sala d’actes te un aforament limitat, així que hem intentat cumplir amb les normatives vigents d’evaquació i mobilitat, per aixó enguany em comptat amb Protecció Civil de Montcada i Reixac als qui agraïm la seva feina i la seva col·laboració.

El marcador de l’any passat va ser de 2.578,20 €, així que la cifra ha estat superada amb 954,50 €. Enhorabona a tots !!!

Enguany ens toca fer una valoració especial, ja que creiem que l’espai o l’horari a quedat petit amb la gran participació dels grups que ens visiten, del seu públic i de la seva gent. Entenem que hi hagi gent que s’hagi enfadat per no poder veure el seu grup i agraïm també a tots els qui comprenen la feina que fem per cumplir amb la seguretat d’un esdeveniment d’aquestes característiques, ja que entre participants i assistents podem dir que hem estat més de 700 persones.

Aquest es el nóstre marcador particular de @la_marato :

3.532,70 €

marato

Sense vosaltres res seria possible !!!

Enhorabona !!!