Gràcies, gràcies i mil gràcies més per aquesta festa major de Mas Rampinyo, que ens heu brindat.
Si us ho diem a vosaltres veïns i veïnes de Mas Rampinyo, de Montcada, de fora, a tots aquells que heu estat presents als actes del carrer i els d’interior, perquè gràcies a vosaltres podem dir que aquesta ha estat una de les millors edicions de festa major que recordem, això és el que fa que valgui la pena tot l’esforç i sacrifici que hi ha darrere de l’organització, gràcies comissió de festa major pel vostre esforç un any més malgrat el dur i complicat que es torna any rere any i per descomptat a aquests col·laboradors que sempre estan per donar un cop de mà quan cal, sou genials.
Però la festa no seria possible sense el suport dels botiguers, comerciants, tallers, industrials i com no de l’ajuntament de Montcada que contribueixen a fer-ho, gràcies a tots.
Per descomptat, mil gràcies a entitats, escoles, clubs, professors, assajadors i grups de La Unió, que han dut a terme activitats durant aquests dies, milions de gràcies per tot.
Tant de bo el proper any puguem fer un resum si no millor, almenys igual que aquest, amb l’alegria d’una feina ben feta, això voldrà dir que la festa major continua viva.
Sota el vídeo teniu un botó que us porta a la galeria d’imatges.
Gràcies a tothom.